MYSAK WOLFS

Als kleine jongen herinner ik mij dat ik vaak in beweging was, op de fiets in de bergen of al lopend na schooltijd. In het weekend was er ook wel eens een voetbalmatch met de familie. En was ik niet zelf in beweging dan zat ik voor televisie onze nationale sporters aan te moedigen. Eigenlijk is dat nu nog niet veranderd… Wat ik vooral belangrijk vond was dat ik genoot van het bewegen op zich en dat mijn geest zich even kon vrijmaken van alle spanningen van elke dag. Het was logisch voor mij om te kiezen voor een studie als kinesitherapeut. Mensen kunnen na een blessure terug vrij bewegen, net als ik als kind. Maar naarmate het leven vordert, merk je dat beweging alleen niet voldoet om de gezondheid op peil te houden. De hindernissen waar we geestelijk op botsen kunnen niet enkel door te gaan bewegen opgelost worden. Een volgende studie als psychotherapeut drong zich op. Hoe we kijken naar en handelen in ons leven, hoe we problemen oplossen is een ander belangrijk kenmerk van gezondheid. Het snelle tempo in de maatschappij en de vele verplichtingen kunnen we niet wegdenken, wel hoe we er mee omgaan. Hoe wil jij in het leven staan?

Zitten of bewegen? Stressen of ontspannen?
Welke RFLX hanteer jij?
BWGRFLX. Heb jij hem al?

Naast BWGRFLX ben ik ook actief als coach voor het project "Bewegen Op Verwijzing". Ook hier helpen we mensen laagdrempelig, aan de hand van een beweegplan op maat, om terug in beweging te komen. Meer info over dit project vind je op www.bewegenopverwijzing.be.

Mysak Wolfs

  1. Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie
  2. Specialisatie Inspanningstherapie
  3. Master Sportkinesitherapie
  4. Postgraduaat Integratieve en Humanistisch-Experiëntiële Psychotherapie

PRIJZEN EN UREN

Lesuren (elk uur start een andere les)

Ma gesloten
Di 09.00 - 10.00
17.00 - 21.00
Woe 17.00 - 21.00
Do 17.00 - 21.00
Vr 17.00 - 20.00
Za 09.00 - 12.00
Zo 09.00 - 12.00

Prijzen

Instapkosten (éénmalig) 30 euro
Jaarlijks lidmaatschap
*incl. sportongevallenverzekering
30 euro*
Individueel testmoment
(optioneel)
70 euro
Lidgeld per maand 45 euro (1 maand)
42 euro (per 3 maanden)
39 euro (per 6 maanden)
36 euro (per 12 maanden)
33 euro (per 24 maanden)
27 euro (student t/m 23 jaar)
10-beurtenkaart 85 euro
Psychotherapie (per sessie) 60 euro
  • Elke les duurt 1 uur
  • Elke les is onder begeleiding en in kleine groepen
  • Alle lessen kunnen mits betalen van het maandelijks lidgeld gevolgd worden naar keuze
  • 2 à 3 lessen volgen per week is ideaal

CONTACTEER ONS

BWGRFLX

Mysak Wolfs
Apostoliekenstraat 4 (HIVSET)
2300 Turnhout

T  0486 50 07 87
bwgrflx@gmail.com

BEREIKBAARHEID

Kan je niet te voet of met de fiets komen, dan is er tijdens de lesuren van BWGRFLX gratis parkeergelegenheid aan het HIVSET. Contacteer BWGRFLX voor meer info.

Contacteer ons

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen meer te bewegen en te ontspannen? Neem dan contact met ons op en BWG zo al een eerste kleine stap naar een lichaam en geest in evenwicht.

GOEDE DOELEN

Mekaar helpen vinden wij ook essentieel voor een goede gezondheid. Een lokaal goed doel steunen d.m.v. een actie of benefiet is een optie. Houd voor meer info hierover alvast onze sociale media in de gaten. Ben je zelf actief voor een goed doel? Dan kan je hiervoor BWGRFLX vrijblijvend contacteren.

Copyright 2024 BWGRFLX. Alle rechten voorbehouden.
ontwerp:fabriek81